Hirdetés

Ninja 40 000 feliratkozót veszített a 2 napos kihagyásáért

|

A legnépszerűbb Fortnite streamer napi rendszerességgel csinálja a műsort Twitchen, de most 2 napig nem tudott közvetíteni a Pro/Am verseny miatt.

Hirdetés

Ninja több streamer társával együtt részt vett az E3-on rendezett Fortnite Pro/Am versenyen, amit egyébként meg is nyert társa, Mashmello oldalán. Hiába volt a győzelem mert Ninja így is 40 000 Twitch feliratkozóval szegényebben ért haza.

Hirdetés

A Twitch feliratkozás alapvetően azt jelenti, hogy a legrosszabb esetben is 5 dollárt kap egy személytől havonta (a Twitch Prime feliratkozást leszámítva). Ez azt jelenti, hogy bevételkiesése van emiatt.

Nyilván egy lenti tweetben tisztázta, hogy nem a saját pénzét siratja, mivel ez neki azért nem nagy kiesés. Inkább csak azt mutatja, hogy mennyire fontos a napi, konzisztens közvetítés. Azt is hozzátette, hogy az 1 millió dollárt, amit a versenyen keresztül adományként megnyert egy általa választott szervezet számára, nem cserélné vissza a 40 000 feliratkozóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)