Hirdetés

Ninja Gaiden 2 - 18-as karikával!

|

A brit BBFC korosztály besorolásért felelős testület tagjai 18-as plecsnivel látták el Ryu legújabb kalandját.

Hirdetés

Ma délelőtt a BBFC - British Board of Film Classification - határozata szerint a Microsoft és a Team Ninja X360 exkluzív produkciója, a Ninja Gaiden 2 csakis 18-as karikával megjelölt dobozokkal kerülhet forgalomba. A döntés azért meglepő, mert a játék történetében most először kapott ilyen magas besorolást. A Ninja Gaiden Black-et és  Ninja Gaiden Sigma-t ugyanez a testület korábban 15-ös plecsnivel látta el, míg a PEGI - Pan European Game Information - a 2004-ben Xbox-ra megjelenő verziót 16-os karikával.

Ninja Gaiden 2 - 5. kp Ninja Gaiden 2 - 7. kp

A BBFC döntését főleg a brutális, véres jelenetek, vagyis a nagyon erős tartalom szerint hozta meg. Ez azért furcsa, mert a sorozat mindig is kegyetlen, brutális, vérrel átitatott kivégzéseiről és gyilkolási kombóiról volt híres. Egyelőre nem tudni, hogy a Microsoft mit lép, de szerintem ki lehet zárni, hogy megvágják a játékot, hiszen az korábbi vonzerejéből nagyon sokat veszítene így. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)