Hirdetés

Ninja Gaiden 2 - Demó májusban!

|

Tomonobu Itagaki kizárólag X360-ra készíti Ryu legújabb kalandját, melynek demonstrációja májusban lepi el a LIVE-ot.

Hirdetés

Az idei GDC-n bemutatott mozgókép után már ismeretes volt, hogy a Tecmo és a Microsoft kiad egy demót Ryu Hayabusa legújabb kalandjából, de pontos időponttal nem volt hajlandó a Tomonobu Itagaki vezette brigád előállni. Ezután mélyen hallatott magáról a játék, majd Bad Sector volt oly kedves és megosztott Veletek egy brutálisban minden elsöprő gameplay videót, majd megint síri csend követezett, azonban ma délelőtt végre újra jelentkezett Ryu.

ninjagaiden28.jpg
 

A Microsoft frissen kiadott sajtólevele szerint először április 15-én lesz érdemes figyelni a LIVE-ot, ugyanis exkluzív tartalmak - valószínűleg videók, képek, stb. - kerülnek fel a szerverekre, majd májusban jön az igazi meglepetés, ugyanis egy demó formájában végre kipróbálható lesz a Ninja Gaiden 2. Valószínűleg a GDC-n tartott prezentáción látott pálya lesz majd tesztelhető. Ezután pedig már nem is kell sokat várni a végleges verzióra, ugyanis Ryu kegyetlen és halálpontos csapásait már június 3-án bevethetjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)