Hirdetés

A Ninja Gaiden 2 játszható lett Xbox One-on, öt másik remek játék is ráncfelvarrást kapott

|

Örülhetnek a Fable és Splinter Cell-rajongók is.

Hirdetés

Az Inside Xbox során bejelentették a legújabb olyat Xbox 360-as játékot, amelyet a visszafelé kompatibilitás csodájának hála immár Xbox One-on is kipróbálhattok. 

Hirdetés

Egy igazi klasszikussal, a Ninja Gaiden 2-vel indították bővült a lista, ráadásul a játék egyből az Xbox One X Enchanced címek sorát erősíti, azaz feljavított látvánnyal érkezik One X-re. Ugyancsak ilyen tuningot kap a második és a harmadik Fable, illetve három Splinter Cell epizód (Double Agent, Conviction, Blacklist) is. Ha már olyan régóta várunk egy új Splinter Cell játékra, legalább kapunk egy lehetőséget arra, hogy még csinosabb küllem mellett bepótoljuk/újra elővegyük a régebbi részeket. 

Ti ezek közül melyiknek örültök a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)