Hirdetés

Ninja Gaiden 2 - Ryu többször nem kaszabol

|

A Team Ninja mindenható ura, a játékipar egyik legfurább figurája, Tomonobu Itagaki egy interjúban elárulta, hogy nem lesz több Ninja Gaiden.

Hirdetés

A San Fransisco-ban zajló Microsoft Gamer’s Day-en nyilatkozott a Team Ninja feje a Kotakunak.  A kérdezz-felelek során természetesen a központi téma a hamarosan polcokra kerülő Ninja Gaiden 2 volt. Tomonobu Itagaki megragadva a lehetőséget a beszélgetés végét a következő szavakkal zárta: "Gyakorlatilag mindent kihozott a csapat ebből a franchise-ból, így a jövőben nem kívánunk újabb Ninja Gaiden-részt készíteni. Valami újba, valami igazán érdekesbe szeretnénk belevágni."

ninjagaiden217.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)