Hirdetés

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive kiadója a PC felé nyitna

|

A japán Tecmo Koei nagyon kevés játékot adott ki PC-re, a nemrég megjelent Yaiba: Ninja Gaiden Z egy nem túl üde kivétel volt. Vajon egy új Dynasty Warriorsnak mennyire örülne a PC-s tábor?

Hirdetés

Ha egy játék Japánból nyugatra érkezik, az általában csak és kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg. A Tecmo Koei ugyan sokkal nyitottabb, de azért náluk is zömmel a konzolok felé húzás figyelhető meg. Éppen ezért keltette fel rengeteg játékos figyelmét a kiadó facebook oldalán megjelent egyszerű kérdés.

Arra várt választ, hogy mennyi PC-s játékos van a rajongók között. Az egyikőjük azt kommentelte, hogy „ne kínozz minket”, mire a Tecmo Koei azt válaszolta, hogy nem szeretnének senkit sem feleslegesen izgatni, csak felmérik a tábor méretét. Persze felmérni sem a semmiért szokott egy kiadó, így valószínű, hogy valami készül a háttérben.

A PC-s piac egyébként sem ismeretlen se a Tecmo, se a Koei oldalának. Nemrég jelent meg a YAIBA: Ninja Gaiden Z PC-re, és a Nobunaga’s Ambition sorozatnak is volt nem egy PC-s epizódja. Legutóbb a Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends PC-s változatát jelentették be, de egyelőre csak a japán közönség számára. Reméljük előbb-utóbb mi is megkapjuk a saját változatunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)