Hirdetés

Ninja Gaiden Sigma 2 - Ennyit ér az Xbox 360 exkluzivitás?

|

Az Xbox 360 exkluzivitás igen illékony dolog, tekintve, hogy a Ninja Gaiden 2 hamarosan Playstation 3-ra is ellátogat

Hirdetés

Ami az Xbox tulajdonosoknak a Ninja Gaiden (2004), az a Playstation 3 tulajdonosoknak a Ninja Gaiden Sigma (2007). A történet és a szereplők is ugyan azok, de a kettő közötti korkülönbség a Sigma esetében egy szebb és valamelyest javított játékmechanizmusokat hozott. De így végső soron a Playstation 3 fanok is elmondhatják magukról, hogy számukra is elérhető a Ninja Gaiden életérzés. Az „alap" Ninja Gaiden részeket a Microsoft közeli Team Ninja alapítónak, Tomonobu Itagakinak köszönhetjük, aki mára ugyan elhagyta a gárdát, azóta sem rest kritizálni NG játékainak PS3-as átiratait. Most különösen nagy kedvvel teszi ezt, mert Yosuke Hayashi, a Ninja Gaiden Sigma rendezője zöld jelzést kapott az Xbox 360 exkluzívnak beharangozott Ninja Gaiden 2 „megpéesháromításához" is. A Ninja Gaiden Sigma 2 várhatóan nem kíván majd sokat változtatni az alap Ninja Gaigen 2 recepten, ahogyan az első rész sem tette, de az már biztos, hogy Playstation Network támogatással az új tartalmak folyamatos szállítása sem lesz túl nagy falat. A félkész játék megjelenéséről egyelőre nincs információnk.

 

 Minden érthető?

watergaiden-1-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)