Hirdetés

Mégsem készül a következő Ninja Gaiden játék

|

A kaszabolós sorozat zeneszerzője hamar belátta, hogy valószínűleg hiú reményt keltett a Ninja Gaiden rajongóiban, így gyorsan tisztázta, mi is a helyzet.

Hirdetés

A 2014-es Yaiba: Ninja Gaiden Z nem bizonyult világmegváltó alkotásnak, a Koei Tecmo sorozata pedig azóta sem hallatott magáról. Néhány napja a sorozat zeneszerzője utalt arra, elég nehezen félreérthetően, hogy ez megváltozhat, de sajnos egyelőre nem érdemes új, szétnyüstölhető kontroller után néznünk.

"Elnézést kérek a zavarért, amit ez a tweet okozott. Ez az új projekt nem kapcsolódik egy új videojátékhoz" - tisztázta korábbi üzenete után a helyzetet Yamagishi Keiji. Így biztos, hogy az új Ninja Gaiden más formában látogat el hozzánk , így esetleg egy film, vagy egy anime készülhet. Mindeközben persze a Team Ninja munkatársai sem lógatják a lábukat, hiszen a Ni-Oh-n dolgoznak, mindeközben a csapat korábban távozott alapítójának új vállalkozása, a Devil's Third már az utolsókat rúgja.

Ti milyen feldolgozást látnátok szívesen a Ninja Gaiden világából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)