Hirdetés

A Hellblade: Senua's Sacrifice fejlesztői új játékon dolgoznak

|

A Ninja Theory már a Microsoft szárnyai alatt munkálkodik egy rejtélyes címen.

Hirdetés

A Microsoft a közelmúltban szerezte meg a Hellblade: Senua's Sacrifice-t is készítő Ninja Theory-t, amellyel nem csupán egy nagy nevű stúdiót adhattak hozzá a csapataik listájához, de az Xbox Game Pass kínálatát is erősíthették. 

Hirdetés

Még a Microsoft mexikói rendezvényén, az X018-on történt, hogy Phil Spencer bejelentette, milyen fejlesztőcsapatokat szereztek meg (az inXile-t és az Obsidiant), valamint arról is beszélgetett az Inside Xbox műsorvezetőjével, Julia Hardy-val, hogy mire számíthatunk a stúdiók projektjeitől. Ekkor került szóba a Ninja Theory is, Spencer pedig némi kitérő után - amely a stúdió megszerzéséről szólt - erősen utalt rá, hogy a csapat már dolgozik a következő címén, amelyet várhatóan valamikor 2019 folyamán lepleznek le (talán az E3-on?). 

Noha Spencer hozta a szokásos titokzatos formáját és nem árulta el, hogy mivel készül a Ninja Theory legközelebb, viszont a mindhárom fő platformra megjelent Helblade: Senua's Sacrifice már több mint egymillió eladott példányt tudhat magának, így nem lenne ördögtől való egy folytatás. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)