Hirdetés

Már jövőre megjelenhet a Hellblade alkotóinak új kooperatív sci-fi játéka

|

Egy friss pletyka szerint a Ninja Theory hat éve dolgozik egy többjátékos, együttműködésre kihegyezett címen.

Hirdetés

A Hellblade: Senua's Sacrifice-szal rajongói és pénzügyi sikereket is elért Ninja Theory egyes források szerint nem fog sokáig ülni a babérjain, és hamarosan meglep minket egy újabb játékkal, ami ezúttal a kooperatív játékmenetre és a történetmesélésre helyezi majd a hangsúlyt. A harcrendszer középpontjában, a fejlesztők múltját ismerve nem meglepő módon a közelharc fog állni és a változatosságot az garantálja, hogy minden játékos egyedi, harcmodort befolyásoló képességekre tehet majd szert.

Hirdetés

Viszont a játék elvileg nem lesz túlzottan hosszú a maga nagyjából 9 órányi tartalmával. A pletykák szerint 6 egyedi területet, avagy összesen 18 (területenként 3) pályát járhatunk be, és mindegyik helyszín egy (a legújabb God of Warban látottakhoz hasonlítható) boss elleni összecsapással zárul majd. A cselekmény több bolygón is átível egy olyan karakterrel a főszerepben, aki a Földet kénytelen elhagyni az azt megszálló idegen erők miatt, így az a feladat vár rá, hogy az invázióért felelős lényeket felkutassa és levadássza. Ezzel az idegen fajjal fogunk összetűzésbe kerülni az említett helyszíneken is.

A csapat a Hellblade után most is marad a jól bevált Unreal Engine 4-nél, de ezúttal pörgősebb játékmenetre számíthatunk majd, mint Senua utazása során. Ha minden igaz, akkor ez a stúdió leghosszabb ideig készített címe, mivel elvileg már hat éve munkálkodnak rajta, ilyen-olyan formában. Mivel immár a cég a Microsoft kezében van, Xbox One és PC-s verziók megjelenésére számíthatunk. Fontos persze még egyszer aláhúzni, hogy ez csak egy híresztelés, ami nem szabad azonnal készpénznek venni. Akárhogy is legyen, az idei E3 során reményeink szerint megtudjuk az igazságot.

Nektek tetszik az imént felvázolt koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)