Hirdetés

Más streameket hirdetett a Twitch Ninja csatornáján, elharapóztak az indulatok

|

A távozó streamer követőit megpróbálták más csatornák irányába terelni, ami Ninja szerint nem kifejezetten szép dolog.

Hirdetés

Rengeteg embert meglepett, amikor néhány nappal ezelőtt a Twitch arca, Tyler 'Ninja' Blevins bejelentette, hogy exkluzív szerződést kapott a Microsofttól, így mostantól kizárólag a Mixeren streamel majd. A dolog hátterében sokan egy évi közel 10 millió dolláros szerződést rebesgetnek, így érthető, miért is döntött a váltás mellett a videós.

Hirdetés

És amint lelépett, a Twitch meg is változtatta Ninja profilját, így ahelyett, hogy az utolsó streamet látták volna az oda tévedők, egy "Sajnos a streamer akit keresel egy másik kastélyban van." felirat fogadta őket, alatta 30 másik csatorna linkjével, ahová megpróbálták átterelni őket. Ninja szerint kizárólag az ő csatornáját használja mások promózására a Twitch, az oldal szerint viszont csak elkezdtek tesztelni egy új funkciót. Érdekes véletlen lenne.

Ninja videóban háborodott fel a dolgon, főleg azért, mert olyan csatornák is bekerültek az ajánlóba, amiket kiskorú követőinek még nagyon nem lett volna szabad látni. Bocsánatot kért mindenkitől, és elmondta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy levetessék az oldalt, vagy legalábbis a többi stream hirdetését leállítsák. A videó után a Twitch ügyvezetője is bocsánatot kért, és elmondta, hogy a szóban forgó csatornát örökre ki is tiltották az oldalról, Ninja oldalát pedig visszaállították az eredeti állapotba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)