Hirdetés

Fortnite - 667 ezren nézték Ninját, megvan az új Twitch rekord

|

Egy Las Vegas-i kaszinóból játszott a világ legnézettebb streamere, meg is döntött minden eddigi rekordot.

Hirdetés

Eddig is Tyler 'Ninja' Blevins tartotta a legtöbb néző rekordját Twitchen, köszönhetően annak az estének, amikor Drake-kel nyomták a Fortnite-ot, a hétvégén azonban ezt is sikerült überelni.

Hirdetés

A hétvégi Ninja Vegas 2018 rendezvényt Vegasban a Luxor hotelben tartották, ahol egy egész e-sport arénát rendeztek be. Ninja 9 meccset játszott a helyszínen a rajongókkal, akik természetesen pénzt is nyerhettek: Ninja kiiktatásáért és az első helyért is 2500 dollár járt. Az első meccsben rögtön duplázott is az egyik rajongó, az egyik meccset pedig egy 14 éves srác nyerte.

A nézőszám végig 400-500 ezer között mozgott, de amikor TSM Myth is csatlakozott, egészen 680 ezerig kúszott fel az egyidejű nézőszám. Ninja azért kicsit jobban izgult, mintha otthonról játszott volna, de így is behúzott néhány első-második helyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)