Hirdetés

1-2 Switch - itt a Nintendo első party-játéka

|

Nevezhető könnyebbségnek, ha nem kell a grafikával bajlódni egy játék esetében, a 1-2 Switch ugyanis alapvetően egy mozgásérzékelős party-játék, ahol a játékosok egymást nézik majd.

Hirdetés

A - nálunk - hajnali Nintendo Switch prezentáció egyik legnagyobb meglepetése a két levehető kontroller Wii időket idéző mozgásérzékelős képessége lett, vagyis külső kamera nélkül nyomhatunk mozgásérzékelős játékokat. Ez persze azonnal feldobta a labdát: lehet megint jópofa party-játékokat készíteni.

A 1-2 Switch igyekszik ezt minimalista módon megoldani, ahol a játékosok már nem is a képernyőt nézik majd, hanem egymást, vicces minijátékok segítségével mérik össze erejüket (ezek amolyan Wario-Ware féle mókák lehetnek, ahogy elsőre tűnt). Pisztolypárbaly, kardvívás, gyorsasági borotválkozás, talán kő-papír-olló is (ezzel demonstárták a kontrollerek beépített kamerájának képességeit, szóval meg lennék lepve, ha nem használnák ki ezt a funkciót), vagyis bármi, ami a casual szórakozást kényelmessé teheti.

Egyelőre nincs sok infó a játékról, csak annyi, hogy valódi, közös élő versengésre kihegyezett móka, írunk még róla nektek, ha befut több konkrétum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)