Hirdetés

Nintendo 2DS - bemutatkozott az új Nintendo konzol

|

Újabb kézikonzolt dob piacra a Nintendo októberben, ami minden 3DS játék lejátszására képes. Csak nem 3D-ben. És egyébként is kicsit furcsa.

Hirdetés

Mivel a Wii U most nem annyira megy, a 3DS népszerűsége viszont - az elsődleges piacon - továbbra sem csökkent, a Nintendo úgy döntött, egy újabb DS-t ad ki, ami más, mint a többi.

A Nintendo 2DS egyértelműen azoknak szól, akik egy megfizethetőbb Nintendo kézikonzolra vágynak. Az egyik legszembetűnőbb különbség a többi DS-hez képest, hogy ez nem összecsukható. Az Egyesült Államokban 129,99 dolláros áron, piros és kék színben startol október 12-én, európai árról és pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs információnk. Ugyanakkor az biztos, hogy képes lejátszani az összes 3DS-es játékot, viszont nem 3D-ben jeleníti meg azokat. A dupla képernyő megmaradt (lévén ez a kézikonzol család védjegye), minden korábbi DS játékkal kompatibilis, vezeték nélküli kapcsolatra, a Nintendo Video használatára és eShophoz való hozzáférésre is alkalmas. Aki mindig is egy DS-re vágyott, de drágának találta a korábbiakat, annak tökéletes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)