Hirdetés

Nintendo 2DS - trailer a szülőknek

|

Egy videó, amely meggyőzi anyukádat, hogy Nintendo 2DS legyen a fa alatt.

Hirdetés

Ha egy termékkel - legyen az konzol, játék, kifestőkönyv - a fiatalabb korosztályt célozzuk meg, fontos szem előtt tartani, hogy ezt a szülők számára is megfelelően tálaljuk, hiszen ők fogják majd a fizetésük jelentős részét az előbb felsorolt dolgokra költeni.

Az alábbi videóba a Nintendo mindent belesűrített, amiről úgy gondolták, az idősebb generáció számára fontos lehet, vagy amit még képes befogadni a szervezetük.

A 2DS a belépőszintet képviseli a kézikonzolok világában, ezt tükrözik a megjelenés, az ár és a készülék képességei is. A Nintendo család új tagja 2 színben kapható, és több mint 2000 Nintendo 3DS és Nintendo DS játék futtatására képes, természetesen 2D-ben. Emellett rendelkezik érintőképernyővel, és a vezeték nélküli többjátékos mód sem okoz neki gondot.

A Nintendo 2DS 39990 forint körüli áron kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)