Hirdetés

Az SNES mintájú 3DS-t azonnal akarjuk!

|

Gyönyörű a SNES-témájú Nintendo 3DS, kár, hogy egyelőre legjobb esetben is csak Japánból szerezhetünk be ilyet. Pedig akarjuk!

Hirdetés

A minap zajlott le a legutóbbi Nintendo Direct, ahol sajnos nem esett szó a vállalat új platformjáról, az NX-ről (valószínűleg az E3-ra tartogatják a puskaport), viszont így is számos fontos játékról esett szó. Megerősítésre került továbbá, hogy olyan SNES-es játékok játszhatóak mostantól New 3DS-en, mint a Super Mario World, az F-Zero és a Pilotwings, amiket március 24-től a Super Mario Kart, az EarthBound, a Donkey Kong Countrey követ, míg április 14-től a The Legend of Zelda: A Link to the Past, a Super Metroid és a Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest adódik a listához. 

Akik még ennél is teljesebbé szeretnék tenni a nosztalgiát, azok vessenek egy pillantást a Nintendo Directen bejelentett, különleges New 3DS XL modellre, amely a SNES stílusát és dizájnelemeit örökölte meg, ezáltal pedig autentikusabbá teheti a fenti címek játszását.

Egyelőre még nem tudni, hogy Japánon kívül is lehet-e majd kapni a képen látható változatot, de reménykedünk benne, hogy eljut Európába is. Elfogadnátok egyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)