Hirdetés

Még legalább 2018-ig támogatja majd a Nintendo a 3DS-t

|

Nem kell aggódni a Switch megjelenése miatt a 3DS tulajoknak. Legalábbis egyelőre.

Hirdetés

A nagy Nintendo Switch hype-ban a 3DS tulajdonosok aggódva kérdezgetik a Nintendót, hogy mi lesz kedvenc konzoljuk sorsa. Shinya Takahashi legalább részben megnyugtató válasszal tudott szolgálni.

Elmondása szerint még bőven van lehetőség a gépben, és nem csak 2017-re, de 2018-ra is készülnek hozzá új játékok.

Mivel a 3DS jóval olcsóbb már most is (és az ár valószínűleg csak még lejjebb fog menni a jövőben), mint egy Nintendo Switch, így az továbbra is egy teljesen jó alternatíva lehet azoknak, akik érdeklődnek a Nintendo címei iránt.

Arról nem volt szó, hogy 2018 után mi lesz a gép sorsa, de ezt lehet, hogy még a Nintendo sem tudja. Ha nagyon sikeres lesz a Switch, akkor jó eséllyel a 3DS-t is leváltja majd, de egyelőre nincs mitől tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)