Hirdetés

A Nintendót nem érdekli se a 4K, se a VR

|

Egy interjúból kiderült, hogy a japán játékóriást teljesen hidegen hagyják a manapság olyan szépen csengő hívószavak.

Hirdetés

A Nintendo of France vezetője, Philippe Lavoué leült beszélgetni a francia tech magazinnal, a Les Numériquesszel egy interjúra. Elárulta az újságíróknak, hogy a Nintendo egyáltalán nem tervezi, hogy rámegy a VR-ra, vagy hogy 4K képesre csinálja a konzoljait. Egyszerűen nem akarnak a nagyok után menni.

Hirdetés

Lavoué elmondta, hogy a VR headsetek jelenleg nem kimondottan felelnek meg a mainstream fogyasztók elvárásainak, így nem látja értelmét belefolyni, ahogy szerinte a 4K kijelzők sem annyira elterjedtek, hogy érdemes legyen foglalkozni velük.

A francia vezető szerint, ha ők is ugyanazt próbálnák csinálni, mint a nagyok, akkor elbuknának, mivel kisebbek versenytársaiknál. A Switch éppen azért lett sikeres, mert tökéletesen beleilleszkedett az emberek mindennapjaiba.

Hiányzik bármelyik Nintendo játékokért rajongó gamernek a VR vagy a 4K felbontás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)