Hirdetés

Megjelent egy Nintendo 64 emulátor Xbox One-ra

|

Valahogy átjutott a Microsoft ellenőrzőrendszerén egy N64 emulátor, így most egy darabig játszhatunk a platformra megjelent klasszikusokkal. Valószínűleg nem sokáig.

Hirdetés

Lehet, hogy mikor ezt a hírt olvassátok, a Win64e10 emulátor már sehol nem lesz, viszont a közzététel pillanatában még megvásárolható a Windows Store-ból.

A Mupen64plus emulátor módosított változata korábban Windows Phone-ra és Windows 10-re is megszerezhető volt, a legutóbbi frissítéssel pedig megérkezett az Xbox One támogatás. Fórumokon többen azt írták, hogy nekik működik, néhányan viszont - teljesen érthető okból - nem akarnak 3280 forintot áldozni egy olyan programra, ami valószínűleg egy hetet sem él meg. Ráadásul sok játék akadozik, egynél több kontrollert nem támogat, és bizonyos játékoknál egyedi hibák is előfordulnak.

Kíváncsian várjuk, hogy a Microsoft lép-e hamarabb, vagy a Nintendo ügyvédei. Eközben a NESBox felől egyelőre nincs újabb fejlemény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)