Hirdetés

Nintendo - A játékok öntudatra ébrednek

|

Bővebb információkkal szolgálhatunk a korábban felvetődött Nintendo szabadalomról, melynek keretében a játékok önmaguktól teljesítenek bizonyos pályaszakaszokat.

Hirdetés

Shigeru Miyamoto legutóbbi nyilatkozatában megerősítette az úgynevezett „demo play” funkció létezését, melynek bemutatkozására a New Super Mario Bros. Wii feldolgozásban, valamint a jövőben megjelenő Nintendo produktumokban számíthatunk.

A szabadalomnak köszönhetően gépi intelligenciára bízhatjuk választott játékunk irányítását, amennyiben egyes pályarészek túlságosan nehéznek bizonyulnak. Miután minden problémásnak mutatkozó feladatot teljesítette helyettünk a játék, visszakaparinthatjuk az irányítást. Valamikor az esztendő utolsó hónapjaiban esedékes a New Super Mario Bros. Wii megjelenése, közben összemelegedhetünk a kezdő játékosok támogatására és játékélményének biztosítására szolgáló demo play funkció tényével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)