Hirdetés

Nintendo a piacvezető

|

Mind otthoni, mind hordozható konzolok terén tarol a Nintendo... a Wii nemrég vette át eladott darabszámban a vezetést az Xbox360-tól, a DS pedig szárnyal.

Hirdetés

Ugyan 2005 novembere óta elérhető a Microsoft konzolja, azonban ezen idő alatt "csak" 10 millió 510 ezer darabot tudtak eladni, míg Wii-ből 10 millió 570 ezer darab ment el - dacára annak, hogy egy évvel később érkezett. A Video Game Chartz közleménye itt tekinthető meg.

A VGChartz-ról származó adatokhoz hozzátartozik, hogy néhány meghatározó kiskereskedés eladásai és piaci részesedése alapján becsült adatokat közöl. A cégeknek akkor számít eladottnak egy termék, amikor azt átveszi a kereskedő, azonban a Nekünk eladott, és ténylegesen használt termékek száma ettől eltér, mivel szép mennyiség van raktáron. Ezért ez a módszer, ami saját elmondásuk szerint elég pontos.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)