Hirdetés

A Nintendo már keresi a következő konzol tervezőjét

|

A Nintendo új vezető tervezőt keres, aki jó eséllyel a vállalat következő generációs konzoljáért felel majd. Vajon milyen megoldásban gondolkoznak?

Hirdetés

A Nintendo bajban van, ezt már jó ideje tudjuk. A be nem váltott ígéretek és gyenge eladások következtében a vállalatnak rengeteg munkatárstól kellett könnyes búcsút vennie, valamint olyan projekteket leállítania, mint az Official Nintendo Magazine.

Úgy látszik a japán cég azért még nem akarja feladni, megpróbálnak valami újszerűvel berobbanni a piacra, hogy pontosan mivel, azt talán még ők maguk sem tudják, mindenesetre már tervezgetnek. A Wii U utódjának fejlesztéséhez új mérnökökre is szükség van, akik kihúzzák majd a céget a gödörből, ezért a Nintendo már meg is hirdette a pozíciót.

A hirdetésből egyértelműen látszik, hogy a cég az erő-teljesítmény-grafika szentháromságra akar építkezni, így talán felvehetik majd a versenyt konkurenciával. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mivel is terveznek visszatérni az élmezőnybe, de reméljük a legjobbakat.

Ti mit vártok a Nintendótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)