Hirdetés

Ezt muszáj lesz beszerezned, ha sok Amiibo-figurát gyűjtöttél össze

|

Aki eddig nem ölt komolyabb energiát abba, hogy meglévő Amiibo-figuráit ne csak szimplán felsorakoztassa a polcán, annak a Nintendo most egy elég csábító alternatívát ajánlott fel.

Hirdetés

Amellett, hogy a Nintedo Amiibo-figurái érdekes funkcióval is bírnak egy-egy játékban, sokaknak komoly gyűjtési szenvedélyt okoztak a kis műanyag játékhősök. Elsősorban valószínűleg őket célozta meg a legújabb kapcsolódó termékével a Nintendo, ugyanis egyedi Amiibo-állványokkal készülnek a rajongóknak.

Ezeken előre meghatározott helyek lettek kialakítva a figuráknak, amikből négy vagy öt fér el a kis diorámákon. Egyelőre csak kettőt mutatott be közülük a Nintendo, egyet Kirby-témájú háttérrel, amihez néhány kiegészítő is jár, míg a másik egy Smash Bros.-pályát idéz, ami kiválóan illik ahhoz, hogy valószínűleg több játékból vegyesen állítunk majd rá szereplőket. Az Amiibo-állványok egyébként abból a szempontból is elég praktikusnak tűnnek, hogy ha éppen nincsenek felállítva, könnyedén összehajthatjuk őket.

Mit szóltok hozzájuk? Ti hogy állítottátok ki a meglévő Amiibóitokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)