Hirdetés

Nintendo Direct 2012.04.21. - A teljes prezentáció

|

A Nintendo úgy döntött, hogy a legfrissebb európai híreit egy Nintendo Direct nevű híradóban adja közzé - a műsort Satoru Shibata, az európai Nintendo főnöke vezeti.

Hirdetés

Már beszámoltunk a Nintendo Direct legfontosabb bejelentéséről, a Super Mario Bros. 2-ről.

Most azonban a komplett műsort végignézhetjük, amelyben Satoru Iwata bevezetője után Satoru Shibata mondja el és mutatja meg, mit várhatunk a közeljövőben Európában a Nintendotól.  A prezentációban a következő játékokat tekinthetjük meg:

Mario Tennis Open, Kid Icarus: Uprising, Heroes of Ruin, Pokémon, Disney Epic Mickey: Power of Illusion, Kingdom Hearts 3D [Dream Drop Distance], THEATRHYTHM FINAL FANTASY, Beat the Beat: Rhythm Paradise, Nintendo 3DS System Update, Louvre-Nintendo 3DS, New Super Mario Bros. 2

Jó Szórakozást a több, mint fél órás prezentációhóz! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)