Hirdetés

Nintendo Direct - elég erős lesz az idei 3DS-es felhozatal

|

Továbbra sem feledkezik meg a Nintendo a 3DS- és 2DS-tulajokról, sőt, DS-es játékok újrakevert változataira is számíthatunk.

Hirdetés

A ma esti Nintendo Direct egy 3DS-es blokkal kezdődött. Bár a Switch óriási siker, a Nintendo annak a többmillió 3DS-tulanak, aki még máig aktívan használja gépét, továbbra is szeretne újdonságokat kínálni.

Hirdetés

Március 23-án, egy 13,6 cm-es Amiibóval együtt jön a Detective Pikachu, melyben a mélyhangú, különleges nyomozói képességekkel rendelkező Pikachuval mászkálhatunk.

Ezt május 25-én követi a Dillon's Dead-Heat Breakers, egy egyedi akciójáték. A demó május 10-étől tölthető le.

Június 8-án, a switches változattal együtt jelenik meg a Sushi Striker: The Way of Sushido 3DS-re is.

A nyár közepén, július 27-én az eddigi legteljesebb WarioWare játékkal játszhatunk, melyben mind a GBA-s eredetiből, mind a Touchedből viszontláthatunk minijátékokat. A WarioWare Gold szintén 3DS-re jelenik meg.

Egyelőre nem tudni, mikor, de még 2018-ban jön a Luigi's Mansion remake-je. A játék eredetije a GameCube egyik első címe volt.

Végül pedig valamikor 2019-ben játszhatunk az eredetileg Nintendo DS-re megjelent Mario & Luigi: Bowser's Inside Story felújított, kibővített változatával, ami tartalmazni fogja a Bowser Jr.'s Story című, vadonatúj történetet is.

Hosszabb videókkal később bővítjük a cikket. Mit szóltok ezekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)