Hirdetés

Nintendo Direct - a héten hallhatunk a közelgő Switch és 3DS játékokról

|

Még az E3-as őrület előtt szakít időt a Nintendo arra, hogy két, Switchre érkező játékkal kapcsolatban eláruljon pár részletet. Másról is lesz szó, a 3DS-tulajoknak szintén érdemes bekapcsolódni.

Hirdetés

Már egy hónapja a piacon van a Nintendo Switch, de a játékkínálat még mindig nem igazán széles. Az őszi szezon segít majd ezen, viszont nem kell addig várnunk, hogy új, izgalmas exkluzívokat kapjunk.

Április végén jön a Mario Kart 8 Deluxe, a nyár folyamán pedig érkezik a Splatoon 2 és az ARMS is. Az itthoni idő szerint április 13-án éjfélkor (azaz 0:00-kor, nem pedig aznap 23:59 után egy perccel) kezdődő Nintendo Direct során ez a kettő kerül előtérbe, várhatóan megjelenési dátumot is mondanak. A Nintendo azt ígéri, további Switch és 3DS játékokról is szó esik, érdemes lesz mindenkinek figyelni. Bármi érdekes történik, írunk róla, ha nem is azonnal, de legkésőbb reggel.

A Splatoon 2-t egyébként kipróbáltuk, a jövő héten megjelenő GameStar magazinban olvashatjátok előzetesünket róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)