Hirdetés

Nintendo Direct - holnap hallhatunk a közelgő Switch és 3DS játékokról

|

A Nintendo mesél nekünk a közelgő megjelenéseiről és bizonyára mutat is belőlük ezt-azt.

Hirdetés

Most, hogy tisztázódott a helyzet és Mario maradt vízvezetékszerelő, itt az ideje, hogy a Nintendo többet is mutasson a januárban megerősített címeiből. Ráadásul a kiadónak bőven van miről beszélnie, elvégre ott van a Switch előfizetős szolgáltatása, a Labo nevű kartondobozos projekt és többek között új perifériákra is számítunk. 

Hirdetés

Ha csak ezek feléről beszél a Nintendo, már boldogok leszünk, márpedig erre nagy esély van, ugyanis a holnapra bejelentett Nintendo Direct fél órát ölel majd fel és a Switch, illetve 3DS játékokra fog fókuszálni. Az egyetlen cím, amiről tudjuk, hogy szóba fog kerülni, az a Mario Tennis Aces, amely tavasszal jelenik meg, így új részletekre és egy konkrét megjelenési dátumra számítunk vele kapcsolatban. A prezentáció 23:00 órakor kezdődik és az alábbi livestreammel követhetitek majd: 

Ki tudja, talán megint belecsempésznek egy olyan nagyágyút a családi címek közé, mint korábban a Dark Souls Remasteredet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)