Hirdetés

A héten ismét Nintendo Direct, középpontban a Splatoon 2

|

Visszatér a Nintendo rendszeres élő közvetítése, a következő Nintendo Direct során pedig kiderül, mivel ajánl többet az első résznél a Splatoon 2.

Hirdetés

A Nintendo nagy sikert arató E3-as jelenlétéből megtudhattuk, mi minden érkezik a Switchre és a 3DS-re a távolabbi jövőben, legközelebbi livestreamjükben viszont ismét egy hamarosan érkező játékról lesz szó. 

Hirdetés

A közvetítés beharangozójában külön kiemelték, hogy a július 6-án esedékes Direct kifejezetten arról szól majd, milyen új feature-ök érkeznek a játékba a Wii U-ra kiadott első részhez képest. Így valószínűleg többet megtudhatunk a Splatoon 2 új fegyvereiről, a frissen bekerülő stílusokról, az új kooperatív módról és még ki tudja, miről. A közvetítés magyar idő szerint délután négy órakor kezdődik és szokás szerint a kiadó Twitch-csatornája mellett a dedikált Direct-oldalon is követhetitek majd.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen a Switchre érkező részben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)