Hirdetés

Minden, amit érdemes tudni a Nintendo Direct bejelentésekről

|

A Nintendo már a műsor legelején megválaszolta sokak legégetőbb kérdését. Igen, az Overwatch jön Switchre, sok más újdonsággal együtt. Összegyűjtöttünk nektek minden infót egy cikkbe.

Hirdetés

Egy kiszivárgott listának köszönhetően az este egyik legnagyobb dobásának számító Overwatch bejelentés jóval kisebbet ütött, de legalább már biztos a megjelenés. A Blizzard sikerjátéka tényleg jön a hibrid gépre. Emellett persze számtalan címet és érdekességet jelentett be a Nintendo saját bemutatója során, amelyekre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Hirdetés

Overwatch - 2019. október 15.

Az Overwatch Switch kiadása amellett, hogy hordozható lesz, néhány extra irányítási módot is hoz majd. Hogy ki fogja használni a mozgásérzékelős Widowmaker sniperkedést az kérdéses, de mi már annak is örülünk, hogy végre nem kell találgatni a port létezéséről.

Luigi's Mansion 3 - 2019. október 31.

A Luigi's Mansion 3 legújabb bemutatója újfent elvarázsolt minket, amiben egy új játékmódot is láthattunk az egyes helyszínek megvillantása után. A széria rajongói nem fognak unatkozni, még akkor sem, ha a többjátékos élményt preferálják, a ScreamPark kifejezetten nekik szól.

Super Kirby Clash - 2019. szeptember 4.

A Super Kirby Clash bejelentése is sokunk arcára mosolyt csalt, ami egy ingyenesen játszható 2D-s co-op RPG móka, amiben küldetéseket vállalhatunk és a végtelenségig tápolhatjuk saját Kirbynket. A játék már ma elérhető, érdemes lecsapni rá.

Trials of Mana - 2020. április 24.

A Trials of Mana remake-jéből is kaptunk egy új játékmenet bemutatót a Nintendo Direct során, ami leginkább a különböző karakterek fejlesztési lehetőségeire koncentrált. A cucc még mindig nagyon jól néz ki, és a JRPG rajongók valószínűleg nem fognak csalódni benne.

Return of Obra Dinn - 2019. ősz

A Return of Obra Dinn, egy meglepően egyedi kalandjáték is érkezik a Nintendo Switchre. Pontos megjelenési dátumot még nem kapott, de ha eddig kimaradt a kaland, akkor érdemes figyelni majd erre.

Little Town Hero - 2019. október 16.

A GameFreak új RPG-je, a Little Town Hero is megmutatta magát, egy harcrendszerre fókuszáló trailerben, aminek a végén a megjelenési dátumot is megkaptuk, október 16-án számíthatunk rá.

The Legend of Zelda : Link's Awakening - 2019. szeptember 20.

Kaptunk némi új játékmenetet a The Legend of Zelda : Link's Awakeningből is. A cél ezúttal a számtalan ellenfél, pálya és játékmód bemutatása volt, de sok újat nem tudtunk meg a trailerből. Annyira nem is fontos a dolog, hiszen a megjelenés már itt van a sarkon, úgyis első nap fejest ugrunk az élménybe.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - 2019. szeptember 27.

Láthattunk pár új képkockát a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age-ből is, ami a remake-je a klasszikus DQ epizódnak. A remake rengeteg extra funkcióval lesz felszerelve, például egy gombnyomással válthatunk majd a retro megjelenítés és a remake-elt grafika között. Aki kiszeretné próbálni a mókát, az már neki is ülhet a kalandnak az ingyenesen letölthető demónak köszönhetően.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore - 2020. január 17.

A végtelenül fura JRPG hamarosan érkezik Nintendo Switchre. Tokiói utcáin szörnyek jelennek meg, akik a szórakoztatóipar neves előadóiból akarják elszívni Performa nevű energiát. Aki játszott már valaha Atlus játékkal, az nagyjából el tudja képzelni mire számíthat. Fire Emblem karakterek, J-Pop zenék és Shin Megami Tensei harcok. Mit nem lehet szeretni ebben?

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - 2020. valamikor

A Deadly Premonition 2 egy izgalmas nyomozós kalandjátéknak tűnik, amiben a múltban kell kutakodnunk és két főhőst kell elvezetnünk az igazsághoz. A széria első része már most megvásárolható a Switch digitális üzletében, erre még kicsit várnunk kell, de már maga a bejelentés is hatalmas örömhír a játék rajongóinak.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition - 2019. szeptember 4.

Bizony, az elmúlt évek egyik legjobb RPG-je nem csak hogy jön a Nintendo Switchre, de már itt is van és digitális formában megvásárolható. A fejlesztők később egy tweetben értesítették a rajongókat, hogy valamilyen fizikai megoldásra is készülnek, de addig is, aki nagyon szeretné, már ma nekiülhet a kalandnak.

DOOM 64  - 2019. november 22.

A Bethesda a klasszikus lövöldét hozza el a Switchre, aminek minden hardcore Doom rajongó csak örülhet, igazi különlegesség kerül be a kínálatba.

Rogue Company - 2020. valamikor

Egy teljesen új játék is bemutatkozott a Hi-Reztől, akik a SMITE és Paladins tető alá hozása után most újra egy multis mókát készítenek. A Rogue Company egyelőre úgy néz ki, mint a cég saját Rainbow Six: Siege-e, de tekintettel a meglehetősen csekély infóra, egyelőre nem akarunk levonni messzemenő következtetéseket.

Pokémon: Sword/Shield - 2019. november 15.

Természetesen az ősszel érkező Pokémon RPG sem maradt le a Directről. A legfrissebb trailer kifejezetten az egyes játékelemekre koncentrált, kezdve a karakterünk testreszabásával. Szóba került a főzés, a Pokémon Camp és néhány új szörnyecskét is láthattunk, nézzétek meg ti is!

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - 2019. november 5.

Jövőre indulnak a tokiói olimpiai játékok, ennek megfelelően pedig érkezik a Mario & Sonic olimpiai videojáték is. A Direct trailerben láthattunk több játékmódot, köztük 10 retro stílusú mókát, melyeket retro grafikával tálal majd a sportjáték gyűjtemény.

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast - 2019. szeptember 24.

Az egyik legjobban szeretett Star Wars akciójáték az Aspyre gondozásában fog átkerülni Nintendo Switchre. Sok újdonságra ne számítson senki, de legalább kapunk egy okot, hogy elővehessük a klasszikust - és magunkkal vigyük bárhová. Az Aspyre egyébként később azt is bejelentette, hogy a Jedi Academy is érkezik majd 2020. elején (nem csak Switch-re, PS4-re is).

Assassin's Creed: Rebel Collection - 2019. december 6.

Ahogy azt már sejteni lehetett, a hárommal nem áll meg az Assassin's Creed játékok portjának sora. A következő Rebel Collection névre keresztelt csomag, amiben az Assassin's Creed IV-et és az Assassin's Creed Rogue-ot kapjuk meg.

Animal Crossing: New Horizons - 2020. március 20.

A leghosszabb trailert az új Animal Crossing kapta, ami a következő időszak második legfontosabb Nintendo megjelenése lesz (a Pokémon után). Az első bemutató nem volt kifejezetten bőbeszédű a feature-ök és játéklehetőségek tekintetében, így a mostani kifejezetten ezekre koncentrált.

Xenoblade Chronicles - Definitive Edition - 2020. valamikor

A Xenoblade Chronicles 2 volt az egyik első komoly akciójáték a Switchre. Egyetlen keserűségünk volt a cím kapcsán, hogy az előző részéről lemaradtak azok, akik kihagyták a Wii/3DS generációt. Hamarosan a Nintendo pótolja ezt is, és áthozza a játék megszépített verzióját az új konzolra.

A fentieken túl még kaptunk némi betekintést a The Witcher 3: Wild Hunt Switches verziójának működésébe, kiderült, hogy jön egy új DAEMON X MACHINA demó, a Dauntless is érkezik a konzolra és SNES játékok is jönnek a Nintendo Switch Online előfizetésünkhöz egy egyedi kontroller kíséretében. Ha szeretnétek pótolni a teljes Direct műsort, akkor itt megtaláljátok azt.

Nektek hogy tetszik a felhozatal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)