Hirdetés

Nintendo Direct - csütörtökön megtudjuk, mi várható még idén

|

A Nintendo Switchre, 3DS-re megjelenő játékokról, illetve a Super Mario Odyssey-ről fog beszélni a Nintendo következő élő bejelentkezésében.

Hirdetés

A vártnál is jobb évet fut az idén márciusban megjelent Nintendo Switch, és még nincs vége. Nemrég megjelent a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, de hamarosan jön a Super Mario Odyssey, ami jó eséllyel az egekbe küldi a konzol eladásait, és megismétli a The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikerét - ha felül nem múlja azt.

Hirdetés

Emellett a 3DS felhasználói bázisa továbbra is jelentős, úgyhogy a Nintendo itthoni idő szerint szeptember 14-én 0:00-kor kezdődő élő bejelentkezése során nemcsak a Switch újdonságairól beszél, de a kézikonzolra érkező címekről is. Várhatóan kiemelt szerepet kap a héten megjelenő Metroid: Samus Returns, talán megtudhatjuk a Rocket League switches megjelenési dátumát, valamint más, az idei évre ígért, de egyelőre dátum nélküli játékok érkezésének várható időpontját is. Mi is írni fogunk mindenről, ami fontos. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)