Hirdetés

Holnapután lesz az elhalasztott Nintendo Direct, jövő héten indul az online szolgáltatás

|

A hokkaidói földrengés miatt későbbre tolt Nintendo előadást végül szeptember 14-én éjféltől láthatjuk.

Hirdetés

Az új Yoshi játék címét (mely valószínűleg Yoshi's Crafted World lesz), valamint közelgő játékok kapcsán sok mindent bejelent majd a Nintendo a következő Direct során, melynek eredetileg a múlt héten kellett volna lepörögnie.

Hirdetés

Valószínűleg a Civilization VI switches változatát, a Final Fantasy XV Pocket Edition HD-t és a Mega Man 11 demóját is ennek keretében tervezték bemutatni, de a hokkaidói szerencsétlenség közbeszólt. Ezeken kívül is lesz miről mesélni; többek között a Nintendo Switch Online-ról, mely szeptember 19-étől lesz elérhető Európában. Előljáróban azt még megerősítette a Nintendo, hogy hét napig bárki ingyen kipróbálhatja majd a szolgáltatást, mely az online játék lehetőségét, NES játékokat, felhőbe mentést, és egyedi ajánlatokat kínál a tagoknak havonta 3,99, háromhavonta 7,99, vagy évente 19,99 euróért.

A műsort szeptember 14-én 00:00-tól követhetitek alább.

Szerintetek miről lehet még szó? Vajon bejelentenek valamit a Super Smash Bros. Ultimate kapcsán is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)