Hirdetés

Különleges bemutatót rendez a Nintendo az új Pokémon-játékoknak

|

A cég hamarosan egy rendhagyó Nintendo Direct adás keretén belül fog beszámolni a készülő alkotásokról.

Hirdetés

Néhány hónapja lett bejelentve, hogy a Pokémon széria két vadonatúj résszel, amikről már meg is tudunk egy-két részletet. Persze bőven tartogat még meglepetéseket a japán játékóriás, és szerencsére nem is kell sokat várnunk a következő újdonságok leleplezésére.

Hirdetés

Nemrég lett bejelentve, hogy június 5-én különleges Nintendo Directtel jelentkezik a csapat, amelynek középpontjában a Pokémon Sword és Pokémon Shield játékok állnak majd. A nagyjából 15 perces élő adás magyar idő szerint 15:00-kor veszi kezdetét, és teljes egészében az előbb említett alkotásokról fog szólni, tehát elég sok új információra számíthatunk.

Alább megtaláljátok a YouTube-os streamet, így beállíthattok magatoknak egy emlékeztetőt, hogy biztosan ne maradjatok le a mókáról.

Ti várjátok már az új részeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)