Hirdetés

Nintendo DS-re jön A tűzhegy varázslója

|

A legendás Kaland, Játék, Kockázat! lapozgatós könyvek első darabja elevenedik meg a Nintendo marokkonzolján.

Hirdetés

Steve Jackson (Lionhead) és Sir Ian Livingstone (Eidos) 1982-ben írta meg a Fighting Fantasy (nálunk Kaland, Játék, Kockázat!) sorozat első kötetét. A The Warlock of the Firetop Mountain (A tűzhegy varázslója) - akárcsak követői - lapozgatós könyv formájában a szerepjátékos partik, majd a későbbi számítógépes és konzolos szerepjátékok élményéhez hasonló szórakozást biztosított.



Az Aspyr jóvoltából az első kötet Fightin Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain címmel készül Nintendo DS-re, a megjelenésre pedig még az ősz folyamán számíthatunk. A játék belső nézetű RPG, amiben a Tűzhegy törpék építette erődjét barangolhatjuk be, hogy végül megküzdhessünk a környéket rettegésben tartó varázslóval. Hősünket mágussá, harcossá, vagy tolvajjá képezhetjük. Tapasztalati pontjainkat NPC-k segítségével válathatjuk gyakorlati képzésen keresztül a tudás egy-egy újabb formájára. Kereskedhetünk is velük, küldetéseket bíznak ránk, valamint útmutatást adnak, ha épp arra van szükség.





 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)