Hirdetés

Nintendo DSi - Novemberben érkezik az új marokkonzol

|

Néhány órája jelentette be a Nintendo, hogy töretlen népszerűségű marokkonzoljának új változata hamarosan elrajtol.

Hirdetés

A Sony és a Microsoft öldöklő párharcát nevető harmadikként szemlélő Nintendo magabiztosan uralja a kézi konzolok piacát. Már a Game Boy-os időkben is így volt ez, s a Nintendo DS megjelenésével sem változott igazán.

ninten02.jpg


Korábban többször is felröppentek olyan híresztelések, hogy új, némileg módosított modellt dob piacra a Nintendo, de ahogy ez ilyenkor lenni szokott, heves fejrázás és következetes tagadás volt a japán óriás reakciója. Most azonban bejelentették, hogy november 1-én indul világhódító útjára a Nintendo DSi, amit mintegy 179 dolláros, vagyis 129 eurós bevezető áron kívánnak piacra dobni. A 12 %-kal vékonyabb, fehér és fekete színben kapható készülék 3.25 hüvelykes képernyőkkel bír, beépített webböngészővel rendelkezik. Online DSi Shop felállítása is napirenden van, ahol 200 és 800 pont közötti áron lehet játékokat vásárolni, letölteni és a konzolon tárolni. 2010 márciusáig minden vásárló ingyen kap 1000 pontot. Három megapixeles kamera és a korábbi változatnál jobba audio képességek jellemzik a készüléket, de a változtatásoknak ára is volt. A Game Boy Advance kártyák fogadására szolgáló slot-nak már nem jutott hely.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)