Hirdetés

Nintendo Wii U - egyedi GameCube kontrollerek rajongóknak

|

A nosztalgia szerelmesei már egyedi GameCube kontrollereket is beszerezhetnek a Nintendo Wii U konzolokhoz.

Hirdetés

A Nintendo mostanság leginkább a jövő újdonságaival van elfoglalva, elvégre már javában készül a The Legend of Zelda és Star Fox sorozatok HD felbontású epizódja, arról nem is beszélve, hogy a Splatoon képében egy teljesen új IP-vel is bővül a cég repertoárja.

Ennek ellenére továbbra is vannak olyan lelkes Nintendo-rajongók, akik furcsán néznek a Wii U-ra és meg vannak róla győződve, hogy a cég a Nintendo GameCube-bal alkotott tökéleteset. Nekik próbál kezdvezni a PDP a legújabb szériájával, melyben olyan klasszikus Nintendo karakterekkel kidekorált GameCube kontrollerek találhatóak, mint pl. Link, Samus a Metroidból vagy Donkey Kong. Hivatalosan is lehet egyébként ilyen kontrollert kapni a Wii U-hoz, csak ugye annak annyi a bökkenője, hogy csak a Super Smash Bros. támogatja, szóval nem biztos, hogy így mindenkinek megéri (arról nem is beszélve, hogy csak egy speciális adapterrel működik).

Nektek melyik tetszik a legjobban? Vagy esetleg inkább a Wii U saját kontrollerét preferáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)