Hirdetés

Mario Tennis Aces, Kirby Star Allies - több mint 10 Switch-játékot jelentett be a Nintendo

|

Egy 15 perces, meglepetés előadás során mutatkozott be az idei switches felhozatal jelentős része.

Hirdetés

A Nintendo nem finomkodik, ha mondanivalója van, mondja. Ma délután 3-kor megjelent a semmiből egy Nintendo Direct mini, melyben rövidsége ellenére sok játékról szó esett. Ezek legtöbbjéről még nem tudtuk, hogy jönnek Switchre, a többiek esetében csak a mikor volt kérdés.

Hirdetés

Az újdonságok között szerepelt a Mario Tennis Aces, mely tavasszal jelenik meg, és nem meglepő módon teniszezni kell benne. Játékmenetbeli újításokra és sztorimódra is számíthatunk.

Március 16-án jön a Kirby Star Allies, az első Kirby-játék a platformra. Kirby két új képességet kap, az egyikkel kreativitását használhatjuk ki, a másikkal pókhálót dobhatunk ellenfeleire. Magunk mellé csábíthatunk továbbá gonoszokat. Lesz benne egy négyfős kooperatív mód is.

Nyáron az SNK Heroines ~Tag Team Frenzy~-ben eshetünk egymásnak az SNK női karaktereivel, 2v2 harcokban. 

Ami a portokat és felújított kiadásokat illeti, február 27-én a PayDay 2, május 4-én a Donkey Kong Country: Tropical Freeze (egy kezdőknek szóló móddal), május 25-én a Dark Souls: Remastered, tavasszal valamikor a Hyrule Warriors: Definitive Edition (minden DLC-vel és új öltözékekkel), nyáron az Ys VIII: Lacrimosa of Dana, az év folyamán, egyelőre ismeretlen időpontban pedig a The World Ends with You: Final Remix (új epilógussal, érintőképernyős támogatással) jelenik meg Switchre.

Kiderült továbbá, hogy az EA-féle Fe február 16-án jelenik meg, a Celeste január 25-én, a Dragon Quest Builders demója és az ACA NEOGEO Art of Fighting 2 felkerült az eShopba, a Super Mario Odyssey februárban, a Mario + Rabbids Kingdom Battle tavasszal kap DLC-t. A teljes műsort alább nézhetitek végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)