Hirdetés

A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen

|

Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.

Hirdetés

Az elmúlt években számos konzolt kaptunk a Nintendótól, és az összesben közös volt az, hogy a legtöbb rajta futó játékot gyerekeknek vagy családoknak szánták a fejlesztők, azonban ez a jövőben megváltozhat, és még több "komolyabb" (vagyis inkább felnőttesebb) alkotás jöhet a legújabb masinára.

Hirdetés

Több fejlesztő is úgy gondolja, hogy a Nintendo félig-meddig irányt váltott és más, az idősebb korosztálynak szóló témák felé is nyitottabb lett. Ennek köszönhetően jelenhetnek meg Switchre olyan játékok, mint a Doom vagy a Shinobi Rifle: Senran Kagura. A Nintendo azt mondta a The Wall Street Journalnak, hogy tényleg történt egy kis változás, és mostantól igyekeznek minél szélesebb közönséget megcélozni a változatos műfajú játékaikkal.

Szerintetek van igény komolyabb alkotásokra is, vagy a Nintendo maradjon a családi játékoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)