Hirdetés

Nintendo Labo - te mit csinálnál némi kartonból és egy Nintendo Switchből?

|

Nagyon érdekes projektet jelentett be a Nintendo, amihez egy Switch és egy kevés karton kell.

Hirdetés

Ahogy azt a nap folyamán megszellőztették, ma este a Nintendo bejelentette gyerekeket és gyermeklelkű felnőtteket célzó projektjét, a Nintendo Labót. Nem sokan számíthattak erre.

Hirdetés

Mint azt az alábbi trailer is mutatja, az egész lényege, hogy a Switchet kartonnal kombinálva alkossunk zongorát, robotot, motort, horgászbotot, házat, miegymást. A cég elmondása szerint a kreativitás és a családdal közös szórakozás a lényeg, de az egyelőre kérdés, mekkora szabadságot kapunk az alkotásban. Matricázni, festeni biztosan lehet majd, ehhez egy külön készlet is kapható lesz.

A Labo április 27-étől lesz elérhető két változatban. A Variety Kit 70 dollárba kerül, és többféle kartont tartalmaz (távirányítós autó, horgászbot, ház, motor, zongora), a 80 dolláros Robot Kittel pedig a robotos-hadonászós játékot játszhatjuk. Lenyűgöző, mi mindent lehet csinálni egy kis kartonnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)