Hirdetés

Na, vajon milyen játékot készít a Nintendo éppen?

|

Az ég kék, a fű zöld, a Nintendo pedig egy új Mario játékot készít. Most sem lepődtünk meg.

Hirdetés

Csendben, különösebb bejelentés nélkül zajlott le a legutóbbi Nintendo Direct, amely az új Super Smash Bros. különböző változatainak részleteire fókuszált. Az Edge azonban nem hagyta ennyiben a dolgot és a franchise producerét, Yoshiaki Koizumit faggatta a terveikről.

Megerősítésre került, hogy már fejlesztés alatt áll a következő Mario epizód, azonban az nem derült ki, hogy Wii U-ra vagy 3DS-re készül. A producer annyit volt hajlandó mondani a rejtélyes projektről, hogy jelenleg még titok, de annyit azért elárulhat, hogy a munkálatok már megkezdődtek. A Super Mario 3D World team vezetője, Kenta Motokura hozzátette: ha a játék Wii U-ra jön, akkor lehet, hogy sűrűn fogjuk használni a GamePadot. Erre reagálva Koizumi azzal folytatta, hogy folytatódik számukra az ötletelés és a jövőben is arra törekednek majd, hogy új és izgalmas játékmechanikákat találjanak ki.

Ha esetleg lemaradtatok volna a Directről, a fenti videón bepótolhatjátok. Mit gondoltok, milyen újdonságokkal készül a Nintendo? Ti mit várnátok tőlük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)