Hirdetés

A Nintendo Amerika vezére beszélt kicsit a Metroid Prime 4 állapotáról

|

Mindenki kedvenc Reggie-je leült egy interjúra, és mesélt a megjelenések időzítéséről és a következő nagy durranás fejlesztéséről.

Hirdetés

Reggie Fils-Aimé a Nintendo nyugati arca, így például a Mashable újságírói is őt nyaggatták a Nintendo megjelenéseivel kapcsolatban. A mindig mosolygós üzletember készséggel állt szolgálatukra.

Hirdetés

Első körben szóba kerültek a Nintendo Switch megjelenések. A cég szereti okosan betáblázni az ütőkártyáit.

"Alapvetően úgy tervezzük a főbb játék megjelenéseket, hogy azok a fontosabb időszakokban menjenek ki. Ennek megfelelően egy jól végiggondolt lépés volt a Zeldát a Switch megjelenésével együtt kihozni. Ugyan ez volt a helyzet a Mario Kart 8 Deluxe-szal és a Splatoon 2-vel, melyek fenntartották a kezdeti lendületet. Az is jól megfontolt döntés volt, hogy a Super Mario Party indítsa be az októbert, és hogy a Pokémon és a Smash Bros. legyenek a kulcscímek az ünnepi szezonban."

Ezután került szóba a Metroid Prime 4, amiről Reggie persze csak egy nagyon apró morzsát oszthatott meg velünk.

"A fentieknek megfelelően arra is van számításunk, hogy a Metroid Prime 4 kb. mikor fog megjelenni. Nem jelentettük ezt be, de igen, a játék már rendesen benne van a fejlesztési ciklusban."

Arról is mesélt kicsit, hogy hogyan és mikor szeretnek bejelenteni egy-egy játékot. Alapvetően az lenne a cél, hogy minimalizálják a bejelentés és a megjelenés közötti időt, de ez nem mindig sikerül.

"Általában 6 hónaptól egy évig terjed az az időszak, ami a bejelentés és a megjelenés között eltelik, de vannak időszakok, amikor fontosnak érezzük adott cím érkezésének kommunikálását. Ezt csináltuk például évekkel ezelőtt a Zeldával, amit még a Wii U idejében mutattunk be. Függ magától a játéktól, függ attól, hogy milyen fejlesztési folyamaton megy keresztül, és függ attól, hogy szerintünk a közönség miként fog reagálni az adott bejelentésre."

Úgy néz ki, hogy jó darabig nem kapunk majd több infót a Metroidról, már csak azért sem, mert Reggie jelenleg azzal van elfoglalva, hogy eladja nekünk a Pokémon Let's Go! játékokat, és a Super Smash Bros. Ultimate-et. Nem mintha erről olyan nagyon győzködni kellene minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)