Hirdetés

Nintendo: Nem aggódnak a Project Natal miatt sem

|

Shigeru Miyamoto megosztotta véleményét az E3 játékkiállításon bemutatott mozgásérzékelős technológiát népszerűsítő Microsoft és Sony kontrollerekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Álláspontja szerint az újonnan leleplezett irányítási sémák kizárólag abban az esetben működőképesek, amennyiben a támogatott játékok maradéktalanul kihasználják a technológiát és magával ragadó játékélményt biztosítanak. Miyamoto büszkeséggel beszélt a Nintendo kötelékében kifejlesztett mozgásérzékelős kontrollerről, melynek technológiai alapját egyaránt felhasználta a Sony – Microsoft kettős.

Meggyőződése szerint az emlegetett vállalatok csupán kísérleteznek a kontrollerekkel, voltaképpen az utóbbi időkben szereztek értékes tapasztalatokat mozgásérzékelés területén, szemben a Nintendo ötéves fejlesztési ciklusával. Ennek tudatában Shigeru Miyamoto egyáltalán nem aggódik, mint elmondta, mindkét vállalat terméke a Wii kontroller mintájára született, melyre elsőszámú követendő példaként tekintettek a „vetélytársak (ugyebár gyakran hangoztatják a Sony és Microsoft illetékesei, hogy konzolfronton mindössze egymással hadakoznak).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)