Hirdetés

Nintendo NX - azért nem mutatták még be, mert félnek, hogy lemásolják

|

Elvileg jövő márciusban debütál a Nintendo NX, de még nem tudjuk, milyen lesz az új konzol. Szerencsére, ha minden igaz, a Nintendo konkurenciái sem.

Hirdetés

A Wii U-t és a 3DS-t nem váltja le, talán VR támogatást is kap, egyszerre lesz hordozható és asztali - ezt tudjuk egyelőre a Nintendo NX-ről, és még ezek közül sem minden végleges.

A japán gyártó sem fixált mindent. Shigeru Miyamoto egy a részvényesekkel közös meetingen beszélt a konzolról, és arról, hogy miért nem az E3-on mutatták be. Egy Cheesemeister nevű Twitter felhasználó fordítása alapján azért nem láttuk még, mert a cég aggódott, hogy egyedi ötletüket más platformgyártók lenyúlják. Pár napja szintén Miyamoto mondta, hogy dolgoznak egy ötlet megvalósításán, ezért is halogatják a bejelentést. Azt még hozzátette, hogy ha minden csak a technológiai felzárkózáson múlna, a dolgok gyorsabban mennének.

A VR kapcsán megtudtuk tőle, hogy szerinte problémát jelentenek a hosszú játékmenetek, és olyan eszközt akarnak kiadni, ami hosszú menetek során is élvezetes, értéket hordoz, de megfizethető.

Talán majd a gamescom idejében, augusztusban már fognak tudni beszélni róla. Fél évvel a megjelenés előtt időszerű lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)