Hirdetés

Nintendo NX - egy újabb nagy kiadó támogatja

|

Hivatalosan még mindig nem láthattuk a Nintendo vadonatúj konzolját, de a játékipari szereplők egymás után jelentik be, hogy támogatják és milyen jó lesz. Itt a következő.

Hirdetés

Furcsa helyzet, mikor számos játékipari szereplő nyíltan beszél arról, hogy milyen lesz a Nintendo NX, miközben maga a kiadó még hivatalosan be sem jelentette a konzolt. Egy biztos: a Nintendo nem fogja veszteséggel árulni és időközben megerősítésre került három játék is, ami NX-re is jön: a RISE: Race the Future, a Just Dance 2017 és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 

Ahogy a Wii U esetében, úgy a 2017. márciusára várt NX-nél is a szórakoztató játékokra koncentrál a Nintendo a teljesítmény helyett, ebből pedig alaposan kiveheti a részét egy olyan gigász, mint a Warner Bros. Interactive Entertainment. A Batman, LEGO és Mortal Kombat franchise-ok kiadójának elnöke, David Haddad a VentureBeat-nek árulta el, hogy a vállalat támogatni fogja a Microsoft Project Scorpióját és a Nintendo NX-et, ez megkérdőjelezhetetlen számukra.

A Warner Bros. a Wii U felhozatalában is komoly szerepet játszott, hiszen olyan címeket adott ki rá többek között, mint a Batman: Arkham City Armoured Edition, az Injustice Gods Among Us és a Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)