Hirdetés

Megvan a Nintendo NX érkezésének ideje, csúszik az új The Legend of Zelda

|

A Nintendo legfrissebb, ma kiadott pénzügyi jelentéséseben új konzolja, az NX megjelenésének hónapja is szerepel.

Hirdetés

Legkésőbb a gamescom környékén mutathatja be a Nintendo új generációs konzolját, az NX-et. Korábban úgy hallottuk, karácsony környékén már a boltokban lehet, viszont a japán cég vár még kicsit a kiadással.

A ma kiadott pénzügyi jelentésben olvasható, hogy az NX 2017 márciusában jelenik meg világszerte, de ennél többet nem írtak róla. Ettől függetlenül bejelentették azt is, hogy csúszik az új The Legend of Zelda játék, viszont Wii U mellett NX-re is kiadják, akár megjelenési cím is lehet belőle.  Ahogy az alábbi tweetben is olvashatjátok, az E3 során ez áll majd fókuszban.

Egyébként ha már pénzügyi jelentés, szó esett arról is, hogy áll a Nintendo két, jelenleg forgalomban lévő konzolja. A Wii U 12,8 milliónál, a Nintendo 3DS 58,85 milliónál tart, szoftverek tekintetében pedig előbbihez 84,04 milliót, utóbbihoz 274,18 milliót értékesítettek. A Splatoon 4,27 milliónál, a Super Mario Maker 3,52 milliónál tart.

A fenti kép csak illusztráció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)