Hirdetés

Nintendo - Öt éve nem volt ilyen alacsony a tőzsdei árfolyam.

|

Vannak, akik forradalminak nevezik a Wii U-t, de sokaknak csalódást okozott a bejelentés. S tisztázunk egy-két félreértést is.

Hirdetés

A japán tőzsde sem szerette az új gép bejelentését, így ahol a Nintendo papírjait jegyzik a cég értéke 5 éve nem zuhant olyan mélyre, mint most.

A részvények értéke 5,7 százalékkal 16930 yenre esett és 2,2 millió részvény cserélt gazdát. Az előző hat hónapban általában 700ezer körüli Nintendo részvényt kereskedtek egy nap. 

"Nagyok voltak az új Wii iránti elvárások, és csalódás lett a bejelentés" - magyarázta Yusuke Tsunoda elemző. "Az emberek azt hitték, hogy valami hatalmas durranás lesz egy ekkora eseményen, mint az E3, de csak azt kapták, amit már eddig is tudtak - ettől pedig csalódottak lettek. "

Tegnap Satoru Iwata azt mondta a Nikkei nevű japán újságnak, hogy a WII U jövőre olyan 250 dollárba fog kerülni, amikor megjelenik. Úgy legyen...

Még egy fontos WII U hír - elterjedt a pletyka, hgoy a WII U csak a Wii Motion Plus kontrollerét fogja kezelni. Ma ezt cáfolták: a WII U az összes WII kontrollerrel (WiiMOte, Classic, Wii Fit...) és az összes WII játékkal tökéletesen kompatíbilis lesz.Utolsó fontos hír - sokan azt hitték, hogy a WII U az maga a kontroller, amelyet bemutattak az E3-on. Nem, a Kontroller, ahogy a neve is mondja, egy irányító. A Wii U egy kicsi, Wii-re hasonlító készülék, íme:

Ez a készülék a WII U

EZ pedig a WII U kontrollere:

A boltban árult WII U-hoz (felső kép) egy kontroller (alsó kép) jár majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)