Hirdetés

Most már digimonok is vannak a Pokémon Sword és Shieldben

|

Egy igazi lázadó úgy döntött, többé senkit nem lehet arra kényszeríteni, hogy választania kelljen a pokémonok és a digimonok között.

Hirdetés

Amikor annak idején megjelent a Pokémon, és vele nagyjából párhuzamosan a Digimon, még hatalmas volt a háború annak tekintetében, hogy melyik széria a jobb, és valamilyen szinten volt is min vitatkozni: míg a Pokémon játékok jellemzően mindig jobbak voltak, addig a Digimon sorozatok érdekesebb, összetettebb történeteket meséltek el. Bár a rideg számokhoz ragaszkodva könnyen belátható, hogy a Pokémon nyerte ezt a küzdelmet, de egy mindenre elszánt moddernek köszönhetően most nem is kell már választanunk, hiszen találkozhat a két világ.

Hirdetés

Bár a Hollow által készített mod csak skineket cserél le, azért az erőfeszítés így is mindenképpen becsülendő, hiszen a mod segítségével Charmandert és az összes evolúcióját kicserélhetjük Argumonra és az ő fejlettebb variációira. Persze mindezt csak videón nézhetjük meg, mert modokat telepíten a Switch konzolokra nem épp a világ legtermészetesebb dolga. 

Ti örülnétek, ha egyszer egy hivatalos játékban is egymásnak esnének a két franchise lényei? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)