Hirdetés

NINTENDO REVOLUTION

|

Tegnap a világ harmadik nagy konzolgyártója, a japán Nintendo is bemutatta új konzolját. A Revolution névre keresztelt kütyüt tényleg inkább csak mutogatták, hiszen technikai specifikációi máig ismeretlenek - csupán néhány homályos utalással és a gép külsejével lettünk gazdagabbak. Utóbbira szerintem semmi panasz nem lehet - stílusos, egyszerű, de mégis modern. Annyi viszont biztos, hogy a gép erőssége nem teljesítőképességében rejlik - a Nintendo szerint a gép kétszer-háromszor tud többet elődjénél, a GameCube-nál, és ha ehhez hozzávesszük, hogy az előzetes számítások szerint az Xbox 360 hardvere 10-13-szorosa az elődnek, az új PlayStation pedig 35-ször annyit tud, mint a PS2, máris tisztában lehetünk a Revolution hátrányának méretével. Aggodalomra azonban semmi ok, a Nintendo illetékesei azt állítják, nem a hiperszuper grafikával, hanem a forradalmi újításokkal próbálnak hódítani, mint amilyen a Wi-Fi multiplayer lehetősége. Az is igaz persze, hogy a legújabb Super Mario kaland nem igazán az Unreal Engine 3-ra épül, ahogy a Donkey Kong és a többi Nintendo-franchise sem. A gép érdekessége még, hogy az interneten keresztül nemcsak GameCube-os játékokat tölthetünk le rá, hanem N64-es, SNES-es(az enyém még mindig megvan! Donkey Kong 2 POWA!! :D) és akár NES-es progikat is. Még csak annyit tennék hozzá, hogy beindult a gép japán nyelvű honlapja (van sok szép kép!) és a legújabb pletykák szerint holnap a Nintendo valami nagy, a Revolution névhez méltó dobásra készül... Kíváncsian várjuk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)