Hirdetés

Satoru Iwata jobban van, visszatérhet a munkához

|

A Nintendo elnöke szerencsére egyre jobb állapotnak örvend, nemrég már a cég befektetőivel is személyesen találkozott.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a Nintendo rendkívül népszerű elnöke, Satoru Iwata betegség miatt kellett, hogy kihagyja a játékvilág egyik legfontosabb konferenciáját, az E3-at. Azóta az elnök már szerencsére átesett a kritikus műtéten, most pedig úgy néz ki, hogy végre visszatérhet a munkához a Nintendonál.

Iwata már annyira jól van, hogy több hónapnyi kihagyás után a napokban újra megmutatkozott, raádásul rögtön be is jelentette, hogy a Nintendo évek óta először nyereséget termelt. Az elnök egyébként meglehetősen népszerű lehet a befektetők körében, hiszen a sok veszteséges év ellenére is bizalmat kölcsönöztek neki, most pedig talán új aranykorba léphet a cég a vezetése alatt.

A riportereknek arról is mesélt a prezentációja közben, hogy meglehetősen lefogyott a műtétet követően, de már sokkal egészségesebbnek érzi magát. Természetesen mi is jó egészséget és minél több sikert kívánunk neki a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)