Hirdetés

Nintendo Switch - a biztonságon javít és közösségi funkciókat hozott az 5.0

|

Megjelent a Nintendo Switch legújabb rendszerfrissítése, és pár apró módosítás mellett új tartalmak is jöttek vele.

Hirdetés

A múltheti Nintendo Direct során megismerhettük, milyen switches és 3DS-es játékokra számíthatunk az év első felében, de arról nem esett szó, milyen újdonságokkal bővül a Switch rendszere.

Hirdetés

Váratlanul, az éjszaka folyamán megjelent az 5.0-s rendszerfrissítés. Mostantól láthatjuk, mely facebookos és twitteres kapcsolataink kötötték össze Nintendo fiókjukat közösségi profiljukkal, valamint beállíthatunk 24 ARMS- és Kirby-témájú profilképet, és szűrhetünk hírekre bizonyos csatornákból, vagy megnézhetjük csak az olvasatlan híreket.

Emellett gyorsabban töltődnek le a más gépeken megvásárolt digitális tartalmak, megváltozott a PIN beírásának módja a szülői beállításoknál (az analóg az alapértelmezett), valamint a játékokból rögzített videókat a játék minimum korhatára alattiak nem nézhetik meg. Végül pedig értesítést kapunk, ha egy előre kifizetett játék megjelenik, és a Pro Controller fogóinak színei megjelennek a kontrollerek menüjében. Frissítsetek mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)