Hirdetés

ARMS - hamarosan bemutatják az új karaktert

|

A Nintendo Switch jópofa verekedős játéka hamarosan egy új karakterrel bővül, akit most egy rövidke teaseren is megnézhetünk.

Hirdetés

Akármilyen jó kis gép a Nintendo Switch, nagyon nagy szüksége van az érdekes exkluzív címekre, hogy felkeltse a játékosok érdeklődését. Szerencsére úgy tűnik ezzel nem lesz gond, mert az ARMS egy kiválóan sikerült verekedős játék, és míg tesztünkben kicsit szegényesnek találtuk a karakterek felhozatalát, a Nintendo ezen is igyekszik javítani.

A cég korábban már megerősítette, hogy a következő javításban egy új harcos is helyet kap majd, most pedig a játék hivatalos Twitter-oldalán jelent meg egy rövid GIF, amelyben megnézhetjük az új karaktert. Persze a Nintendo egyelőre igyekszik titokban tartani, hogy pontosan kiről is van szó.

Pár nappal ezelőtt egyébként egy kép is megjelent, amin úgy tűnik, hogy nem csak egy új bokszoló, de egy új helyszín is bekerül majd a játékba a következő frissítéssel:

Remélhetőleg a héten még többet megtudunk erről az újdonságokról, de addig is lehet találgatni. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)